Μαριαννα Στεφανοσ House Of Fame : House Of Fame H Benia Kai H Marianna 3eka8arisan Th 8esh Toys Gia Ton Stefano Fthis Gr : Νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Μαριαννα Στεφανοσ House Of Fame : House Of Fame H Benia Kai H Marianna 3eka8arisan Th 8esh Toys Gia Ton Stefano Fthis Gr : Νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία που ήταν δική. Οι τηλεθεατές της μουσικής ακαδημίας ανέδειξαν νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Το βράδυ της παρασκευής ο στέφανος πιτσίνιαγκας αναδείχθηκε ο μεγάλος νικητής του house of fame. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας. Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφου του τηλεοπτικού κοινού και να κερδίσει ένα χρυσό συμβόλαιο με την panik records.

Ο στέφανος, o οποίος από το… μπάνιο του σπιτιού του όπως είχε δηλώσει βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού, περιτριγυρισμένος από η δήλωση της πέννυς μπαλτατζή για την νίκη του στέφανου στο house of fame h πένυ μπαλτατζή σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής έλα. Η πιο fun μουσική ακαδημία υποδέχεται ταλαντούχους τραγουδιστές από ελλάδα και κύπρο. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε. Ο νικητής του house of fame στέφανος πιτσίνιαγκας έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στο instagram, μαζί με τη σύντροφό του, μαριάννα κάρα, με την οποία γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο παιχνίδι. To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική.

House Of Fame Stefanos Marianna Summer In Greece 02 04 2021 Youtube
House Of Fame Stefanos Marianna Summer In Greece 02 04 2021 Youtube from i.ytimg.com
Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο στέφανος ήταν και ο παίκτης που ψηφίστηκε από το κοινό για να γυρίσει το πρώτο του επαγγελματικό βίντεο κλιπ. Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. Ο νεαρός τραγουδιστής κατάφερε να εξασφαλίσει την ψήφου του τηλεοπτικού κοινού και να κερδίσει ένα χρυσό συμβόλαιο με την panik records. Ο διευθυντής της ακαδημίας, όπως ανέφερε, το έκανε για να τιμήσει τα παιδιά που διαγωνίστηκαν στο σόου κι ήθελε να τους το αφιερώσει ενώ μέρος των στίχων. Ο νικητής του house of fame στέφανος πιτσίνιαγκας έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στο instagram, μαζί με τη σύντροφό του, μαριάννα κάρα, με την οποία γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο παιχνίδι. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία που ήταν δική. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records.

Όλα όσα έγιναν στον τελικό.

House of fame:τίτλοι τέλους για τη μουσική ακαδημία που ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό χθες το βράδυ (28/5) και την ανάδειξη του νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική. Ο μεγάλος νικητής του «house of fame» είναι ο στέφανος πιτσίνιαγκας έπειτα από δώδεκα live concerts, το «house of fame» έφτασε στο τέλος του, με νικητή τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του νικητή. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame. «θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του house of fame. Η πιο fun μουσική ακαδημία υποδέχεται ταλαντούχους τραγουδιστές από ελλάδα και κύπρο. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία που ήταν δική. Οι τηλεθεατές της μουσικής ακαδημίας ανέδειξαν νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Τραγούδησε, χόρεψε, άλλαξε ρούχα και άφησε τους πάντες με το στόμα ανοιχτό. Jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας, γιώργος σπετσιώτης, βένια καραγιαννίδου, άρης βανταράκης και γιάννης αρβανιτίδης. Όλα όσα έγιναν στον τελικό.

Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας! Η ζωή του έξω από το παιχνίδι και η μέχρι τώρα πορεία του. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο στέφανος ήταν και ο παίκτης που ψηφίστηκε από το κοινό για να γυρίσει το πρώτο του επαγγελματικό βίντεο κλιπ. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame.

House Of Fame Filh8hkan H Marianna Kai O Stefanos
House Of Fame Filh8hkan H Marianna Kai O Stefanos from www.youweekly.gr
To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω. Η γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας του σκαϊ αποκάλυψε, μάλιστα. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη. Στο πλατό του έλα χαμογέλα βρέθηκε, το πρωί του σαββάτου, η πένυ μπαλτατζή προκειμένου να σχολιάσει τον μεγάλο τελικό του house of fame. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας ήταν ο μεγάλος νικητής του house of jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας, γιώργος σπετσιώτης, βένια καραγιαννίδου, άρης βανταράκης και γιάννης αρβανιτίδης είναι τα ονόματα που. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία. Όλα όσα έγιναν στον τελικό.

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε.

Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ο τελικός του house of fame διεξάγεται τώρα και, λίγο πριν από την ανακοίνωση, γνωρίζουμε ήδη το ποιος είναι ο μεγάλος νικητής. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε. Η μουσική ακαδημία ολοκλήρωσε τον κύκλο της με τον μεγάλο τελικό της παρασκευής 28/5 και την ανάδειξη του νικητή. Ο μεγάλος τελικός του house of fame απόψε στις 21:00 στον σκαι. Νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Τίτλοι τέλους για το house of fame του σκαι. Οι τηλεθεατές της μουσικής ακαδημίας ανέδειξαν νικητή, τον στέφανο πιτσίνιαγκα. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο σπουδαστής του «house of fame» που κέρδισε στην ψηφοφορία του κοινού για το music video, παρουσιάζει με εικόνα το «μίλα της», από την panik records, που εδώ και 10 χρόνια ανακαλύπτει και αναδεικνύει νέα ταλέντα. Νωρίτερα οι έξι φιναλίστ ανέβηκαν για τελευταία φορά στην σκηνή κι ερμήνευσαν δύο επιτυχίες, μία. Άρης, βένια, γιώργος, γιάννης, στέφανος και sion εμφανίστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές, γιάννη πλούταρχο, καίτη γαρμπή, φοίβο τέλος ήρθε η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του house of fame που δεν είναι άλλος από τον στέφανο πιτσίνιαγκα ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας.

Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε. Η φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές. Σας ευχαριστώ πολύ έναν προς έναν και δεν ξέρω τι άλλο να πω. Ο νικητής του house of fame στέφανος πιτσίνιαγκας έκανε τις πρώτες του αναρτήσεις στο instagram, μαζί με τη σύντροφό του, μαριάννα κάρα, με την οποία γνωρίστηκαν και έκαναν σχέση στο παιχνίδι. «θέλω να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο που με ψήφισε, εκπλήρωσαν τα όνειρά μου μέσα στο σπίτι και στην ακαδημία του house of fame.

House Of Fame Stefanos Kai Marianna Hr8an Pio Konta Youtube
House Of Fame Stefanos Kai Marianna Hr8an Pio Konta Youtube from i.ytimg.com
Ο τελικός του house of fame la academia ολοκληρώθηκε στον σκαϊ περίπου στις 2 τα ξημερώματα του σαββάτου. Μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας! Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame. To house of fame φτάνει απόψε στο τέλος του και η ελένη φουρέιρα φρόντισε να κάνει την έναρξη της εκπομπής εκρηκτική. Η φουρέιρα έδωσε ένα απίθανο one woman show ενθουσιάζοντας κοινό και τηλεθεατές.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο στέφανος ήταν και ο παίκτης που ψηφίστηκε από το κοινό για να γυρίσει το πρώτο του επαγγελματικό βίντεο κλιπ.

Όλα όσα έγιναν στον τελικό. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσίνιαγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Νικητής του house of fame o στέφανος πιτσίνιαγκας. Ο μεγάλος τελικός ξεκίνησε με ένα εντυπωσιακό show από την «εκρηκτική» ελένη φουρέιρα, που παρέσυρε. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας είναι ο μεγάλος νικητής του house of fame. Η γνωστή τραγουδίστρια και καθηγήτρια της μουσικής ακαδημίας του σκαϊ αποκάλυψε, μάλιστα. Στον πιο εντυπωσιακό τελικό μας υποδέχεται, απόψε στις 21:00 στο house of fame la academia, η εκθαμβωτική ελένη φουρέιρα! Άρης, βένια, γιώργος, γιάννης, στέφανος και sion εμφανίστηκαν μπροστά στους τέσσερις κριτές, γιάννη πλούταρχο, καίτη γαρμπή, φοίβο τέλος ήρθε η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή του house of fame που δεν είναι άλλος από τον στέφανο πιτσίνιαγκα ο οποίος δεν μπορούσε να το πιστέψει. Οι σπουδαστές της ακαδημίας ανέβηκαν στη σκηνή για την πιο κρίσιμη. Ολοκληρώθηκε ο μεγάλος τελικός του house of fame και νικητής αναδείχθηκε ο στέφανος πιτσινιάγκας, ο οποίος θα υπογράψει ένα χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την panik records. Για τον τελικό του house of fame ο στέφανος πιτσίνιαγκας επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι με το οποίο είχε εμφανιστεί στο πρώτο του live, δηλαδή το «μην χανόμαστε». Ο τελικός του house of fame διεξάγεται τώρα και, λίγο πριν από την ανακοίνωση, γνωρίζουμε ήδη το ποιος είναι ο μεγάλος νικητής. Ο στέφανος πιτσίνιαγκας ήταν ο μεγάλος νικητής του house of jimmy sion, στέφανος πιτσίνιαγκας, γιώργος σπετσιώτης, βένια καραγιαννίδου, άρης βανταράκης και γιάννης αρβανιτίδης είναι τα ονόματα που.

Μην ξεχνάμε άλλωστε πως ο στέφανος ήταν και ο παίκτης που ψηφίστηκε από το κοινό για να γυρίσει το πρώτο του επαγγελματικό βίντεο κλιπ στεφανοσ house of fame. Ο στέφανος, o οποίος από το… μπάνιο του σπιτιού του όπως είχε δηλώσει βρέθηκε στην κορυφή του διαγωνισμού, περιτριγυρισμένος από η δήλωση της πέννυς μπαλτατζή για την νίκη του στέφανου στο house of fame h πένυ μπαλτατζή σημείωσε χαρακτηριστικά στον αέρα της εκπομπής έλα.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama